Voor transparantie en betrouwbaarheid
Spork Schilders Arnhem logo
Spork Schilders Arnhem logo
Voor transparantie en betrouwbaarheid

Het Buiten Schilderwerk

Het Buiten Schilderwerk

Het schilderen van gebouwen doen we voor de bescherming en verfraaiing ervan. Door onze vooruitstrevende manier van werken kunnen wij beide factoren 100% benutten en staan we garant voor een exclusieve afwerking. De bescherming tegen de weersinvloeden van met name hout is essentieel voor de levensduur ervan. Daarom passen wij op al onze werkzaamheden alleen professionele producten toe.

Bij slecht of te laat onderhoud aan uw buitenschilderwerk kan bijvoorbeeld houtrot ontstaan. Dit wordt meestal veroorzaakt door vocht en schimmels. Onze vaklieden pakken eerst de bron aan alvorens we deze op een professionele manier repareren.

Buitenschilderwerk:

Bescherming tegen weersinvloeden: Het exterieur van je huis wordt constant blootgesteld aan weersinvloeden zoals regen, wind, sneeuw en UV-straling. Het schilderen van je huis biedt bescherming tegen deze elementen en helpt de levensduur van de buitenmuren te verlengen.

Verbetering van de esthetiek: Het schilderen van je huis is een eenvoudige manier om de uitstraling en het uiterlijk van je huis te verbeteren. Je kunt kiezen voor een kleur die aansluit bij je persoonlijke stijl of die bij de buurt past.

Toename van de waarde van je huis: Het regelmatig schilderen van je huis kan de waarde van je huis verhogen. Een opgefrist uiterlijk van je huis kan de waardering verhogen en de verkoopbaarheid verbeteren.

Reparatie van beschadigingen: Tijdens het schilderen kun je ook kleine beschadigingen aan het exterieur van je huis repareren, zoals scheuren en gaten. Dit verbetert niet alleen het uiterlijk van je huis, maar voorkomt ook verdere beschadiging in de toekomst.

Voorkoming van houtrot: Als houten elementen op je huis niet regelmatig worden geschilderd, kunnen ze gaan rotten. Dit kan leiden tot ernstige schade aan het huis. Door regelmatig te schilderen, kun je houtrot voorkomen en de levensduur van houten elementen verlengen.

Vraag hier uw offerte aan.
Spork Schilders huis schilderen
We zijn een jong en dynamisch familie bedrijf die ontstaan is uit liefde voor het vak. Door ons compacte team kunnen wij snel schakelen en zijn de communicatieve lijnen kort
Wij zijn 6 dagen per week te bereiken
Maandag-Vrijdag:
9:00 tot 17:00
Zaterdag:
10:00 tot 14:00
Zondag:
Gesloten
Volg ons